TIRTIL KURABİYE
Tarih: 18.02.2008 Saat: 21:24
Konu: Kurabiyeler




Malzemeler:
3 adet yumurta sarısı
1 adet oda ısısında margarin
1 su bardağı toz şeker
aldığı kadar un
vanilya
kabartma tozu
1 yemek kaşığı kakao
Yapılış:
Kurabiye hamuru hazırlanır.
hamur ikiye ayrılır.Yarısı kakaolu yapılır. Ucu tırtıl kalıp ile
fırın tepsisine dizilir.
Tepsiye yağlı kağıt serilir.
170 derecede üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişirilir.
Soğuyunca servıs tabağına alınır.







Bu haberin geldigi yer: YILDIZ MUTFAGI
http://www.yildizmutfagi.com

Bu haber icin adres:
http://www.yildizmutfagi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=121