Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor -> News
02: Visitor -> Ana-Sayfa
03: Visitor -> Ana-Sayfa
04: Visitor ->
05: Visitor -> Ana-Sayfa
06: Visitor -> News
07: Visitor -> Stories_Archive
08: Visitor -> News
09: Visitor -> Search
10: Visitor -> News
11: Visitor -> Stories_Archive
12: Visitor -> Your_Account
13: Visitor -> News
14: Visitor -> Recommend_Us
15: Visitor -> News
16: Visitor -> News
17: Visitor -> Ana-Sayfa
18: Visitor -> News
19: Visitor -> Stories_Archive
20: Visitor -> Your_Account
21: Visitor -> Surveys
22: Visitor -> News
23: Visitor ->
24: Visitor ->
25: Visitor -> Ana-Sayfa
26: Visitor -> Ana-Sayfa
27: Visitor -> News
28: Visitor -> Journal
29: Visitor ->
30: Visitor ->
31: Visitor ->
32: Visitor ->
33: Visitor -> Stories_Archive
34: Visitor ->
35: Visitor -> Surveys
36: Visitor -> News
37: Visitor -> News
38: Visitor ->
39: Visitor -> News
40: Visitor -> Stories_Archive
41: Visitor -> Stories_Archive
42: Visitor -> News
43: Visitor ->
44: Visitor ->
45: Visitor -> News
46: Visitor -> Ana-Sayfa
47: Visitor -> Ana-Sayfa
48: Visitor -> Stories_Archive
49: Visitor ->
50: Visitor ->
51: Visitor -> News
52: Visitor ->
53: Visitor ->
54: Visitor -> News
55: Visitor ->
56: Visitor -> Stories_Archive
57: Visitor -> News
58: Visitor -> Stories_Archive
59: Visitor -> Ana-Sayfa
60: Visitor -> News
61: Visitor -> News
62: Visitor -> news
63: Visitor ->
64: Visitor -> Search
65: Visitor -> News
66: Visitor -> news
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

FIRINDA KABAK MÜCVER

Kabak mücverin en hafif hali.....



Yağda kızartma ağır oluyor derseniz ...Fırın mücveri tercih edin....

Fırında pişerken mutfağa yayılan güzel kokuyu teneffüs edin.... Hazırlaması beş dakika pişmesi 25 dakika...
Malzemeler:
3 tane kabak
3 tane yumurta
1 su bardağı un
1 çay bardağı sıvı yağ
yarım demet dereotu
4 tane yeşil soğan
tuz-karabiber-kırmızı pul biber
1 paket kabartma tozu
Hazırlanış:
Kabaklar yıkanıp rendelenir.Üzerine yumurta un yağ kabartma tozu baharatlar ince doğranmış dereotu ve yeşil soğan ilave edilir.
Hepsi karıştırılır. Fırın tepsisi yağlanır,karışım tepsiye boşaltılır üzeri düzlenir kırmızı pul biber serpip fırında kızarıncaya kadar pişirilir.
Kek gibi pişmesi kürdanile kontrol edilir.Üzeri kızarınca ve kürdan temiz çıkınca fırın kapatılır.Biraz soğuması beklenir.Kare kare kesilir servis yapılır...

Afiyet olsun....
Not:Fırın tepsisi küçük boy olsun,veya dikdörtgen borcam tepsi de olabilir...

 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Aperatıfler
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Aperatıfler:
GÜZEL KAHVALTI SOFRASI

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 1


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri