Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
Şu an bu bloğun içeriği yok.
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

ISLAK KEK



Malzemeler:
4 adet yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 paket eritilmiş margarin
3 yemek kaşığı kakao
vanilya
kabartma tozu
un
Yapılış:
yumurta ile şeker cırpılır
eritilmiş yağ ve süt ilave edilir
bu karışımdan bir su bardağı ayrılır.
Kalan kısma vanilya un ilave edilir
kabartma tozu konur kek hazırlanır.
Kare bir kalıba yağlanıp dökülür.
170 derecede pişirilir.
Sıcak iken kare şeklinde kesilir
ayırdığımız bir bardak karışım kekin üzerine dökülür.
Soğuyunca servis tabağına alınır.
Üzerine dövülmüş ceviz koyulur.


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Kekler
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Kekler:
LOKUM KEK

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 2


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri