Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor ->
02: Visitor -> News
03: Visitor -> Stories_Archive
04: Visitor -> News
05: Visitor -> News
06: Visitor -> News
07: Visitor -> Stories_Archive
08: Visitor -> News
09: Visitor -> Stories_Archive
10: Visitor -> News
11: Visitor -> News
12: Visitor -> News
13: Visitor -> Stories_Archive
14: Visitor -> Ana-Sayfa
15: Visitor -> News
16: Visitor -> Stories_Archive
17: Visitor -> News
18: Visitor -> News
19: Visitor -> News
20: Visitor ->
21: Visitor -> Stories_Archive
22: Visitor ->
23: Visitor ->
24: Visitor -> Stories_Archive
25: Visitor -> Ana-Sayfa
26: Visitor -> Stories_Archive
27: Visitor -> News
28: Visitor -> Search
29: Visitor -> Stories_Archive
30: Visitor -> News
31: Visitor -> Stories_Archive
32: Visitor ->
33: Visitor ->
34: Visitor -> Stories_Archive
35: Visitor -> Stories_Archive
36: Visitor -> Your_Account
37: Visitor -> Ana-Sayfa
38: Visitor -> Ana-Sayfa
39: Visitor ->
40: Visitor ->
41: Visitor ->
42: Visitor -> Your_Account
43: Visitor -> Stories_Archive
44: Visitor -> Stories_Archive
45: Visitor -> News
46: Visitor -> Your_Account
47: Visitor ->
48: Visitor -> Recommend_Us
49: Visitor -> News
50: Visitor -> Stories_Archive
51: Visitor -> News
52: Visitor -> News
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

KÖLE HAMURU

Konuk bildirdi: "Yıldızmutfağı iyi günler.Ben Canan Ölçer KASTAMONUnun yöresel yemeği olan KÖLE HAMURUNU sizlere tanıtmak istedim.İlginizi çekeceğini umarım.



Malzemeler:
1 kg un
1 kg su
1 tatlı kaşığı tuz(silme)
Yapılış:
Tencerede su kaynadıktan sonra un yavaş yavaş
suya ilave edilir.Tuz ilave edilir.Oklava ile un
iyice yedirilir.
On dakika ara ara karıştırılarak kulak memesi
yumuşaklığında bir hamur elde edilir.
Ateşten indirilip,iki kaşık yardımı ile küçük küçük tepsiye dökülür.
Buradan alınıp servis tabağına dizilir.
üzerine tereyağ ve pekmez dökülür.Sıcak sıcak yenir.Afiyet olsun.
not:kalabalık sofralarda ikram edilirse daha lezzetli olur.

"


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Hamur işleri
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Hamur işleri:
SANA BÖREĞİ

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 4.33
Toplam Oy: 6


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri