Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
Şu an bu bloğun içeriği yok.
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

KÖLE HAMURU

Konuk bildirdi: "Yıldızmutfağı iyi günler.Ben Canan Ölçer KASTAMONUnun yöresel yemeği olan KÖLE HAMURUNU sizlere tanıtmak istedim.İlginizi çekeceğini umarım.



Malzemeler:
1 kg un
1 kg su
1 tatlı kaşığı tuz(silme)
Yapılış:
Tencerede su kaynadıktan sonra un yavaş yavaş
suya ilave edilir.Tuz ilave edilir.Oklava ile un
iyice yedirilir.
On dakika ara ara karıştırılarak kulak memesi
yumuşaklığında bir hamur elde edilir.
Ateşten indirilip,iki kaşık yardımı ile küçük küçük tepsiye dökülür.
Buradan alınıp servis tabağına dizilir.
üzerine tereyağ ve pekmez dökülür.Sıcak sıcak yenir.Afiyet olsun.
not:kalabalık sofralarda ikram edilirse daha lezzetli olur.

"


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Hamur işleri
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Hamur işleri:
SANA BÖREĞİ

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 4.33
Toplam Oy: 6


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri