Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor -> Your_Account
02: Visitor -> Ana-Sayfa
03: Visitor -> Your_Account
04: Visitor -> Forums
05: Visitor -> Surveys
06: Visitor -> Stories_Archive
07: Visitor -> News
08: Visitor -> Ana-Sayfa
09: Visitor ->
10: Visitor -> News
11: Visitor -> News
12: Visitor -> News
13: Visitor -> Stories_Archive
14: Visitor -> Stories_Archive
15: Visitor -> News
16: Visitor -> News
17: Visitor -> Stories_Archive
18: Visitor -> News
19: Visitor -> Stories_Archive
20: Visitor -> Stories_Archive
21: Visitor -> News
22: Visitor -> News
23: Visitor -> News
24: Visitor -> Ana-Sayfa
25: Visitor -> News
26: Visitor -> Ana-Sayfa
27: Visitor ->
28: Visitor ->
29: Visitor -> News
30: Visitor -> News
31: Visitor -> Recommend_Us
32: Visitor -> Surveys
33: Visitor ->
34: Visitor -> News
35: Visitor -> Recommend_Us
36: Visitor ->
37: Visitor -> Stories_Archive
38: Visitor -> Surveys
39: Visitor -> Ana-Sayfa
40: Visitor -> News
41: Visitor -> Ana-Sayfa
42: Visitor -> Stories_Archive
43: Visitor -> News
44: Visitor -> Ana-Sayfa
45: Visitor -> News
46: Visitor -> Stories_Archive
47: Visitor -> Stories_Archive
48: Visitor -> Feedback
49: Visitor ->
50: Visitor -> News
51: Visitor -> Stories_Archive
52: Visitor -> News
53: Visitor -> Ana-Sayfa
54: Visitor -> News
55: Visitor -> News
56: Visitor -> News
57: Visitor -> News
58: Visitor -> News
59: Visitor -> News
60: Visitor -> Your_Account
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

TRİLEÇE TATLISI

Son ayların çok konuşulan tatlısı.....



Trileçe tatlısını ben de denedim.....

Çok güzel oldu...Tavsiye ederim...Deneyin... Tarif: 5adet yumurta 6kaşık toz şeker 10 dak mikserde çırpılacak.7 kaşık un ı paket kabartma tozu 1 paket vanilya elenerek yumurta şeker karışımına yavaş yavaş tahta kaşık veya spatula ile karıştırarak ilave edilir...dikdörtgen borcam yağlanıp,hafif un serpilir.Pandispanya hamuru dökülür...Hava kabarcıklarını yok etmek için hafifçe tezgah üzerine tıklatılır...170 derece fırında kürdan testi yapılarak pandispanya pişirilir...Fırından çıkan pandispanya soğutulur ters çevrilir tekrar dik dörtgen borcama koyulur....Kürdanla pek çok delikler açın....

Kreması için: 3bardak süt 1 bardak şeker karıştırılır...Şeker eriyinceye kadar çok az kaynatılır...Ocaktan alınır içine 1 paket krema koyulur karıştırılır ılıyınca yavaş yavaş azar azar borcamdaki soğumuş bandispanyaya dökülür...Pandispanya bu sütü içine çekecek ve kabaracaktır....2 saat sonra bir paket kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp buz dolabında biraz bekletip ıslatılmış kekin üzerine sürün...bir miktar krem şantiyi üzerine süs yapmak için ayırın...

Şanti üzerine de bir paket karamel sos yavaş yavaş dökün... Üzerinede artan krem şanti ile çizgiler ve kürdanla çizikler atın....Buz dalabında bir gece dinlensin kesip servis yapın ....Buz dolabında durdukça dahada lezzetleniyor...AFİYET OLSUN

 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Tatlılar
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Tatlılar:
KUPTA İRMİK TATLISI

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 3


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri