Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor ->
02: Visitor -> Ana-Sayfa
03: Visitor -> News
04: Visitor -> News
05: Visitor -> News
06: Visitor -> News
07: Visitor -> News
08: Visitor -> News
09: Visitor -> News
10: Visitor -> Stories_Archive
11: Visitor -> Stories_Archive
12: Visitor -> Ana-Sayfa
13: Visitor -> Ana-Sayfa
14: Visitor -> Your_Account
15: Visitor -> News
16: Visitor -> Ana-Sayfa
17: Visitor -> Stories_Archive
18: Visitor -> News
19: Visitor -> News
20: Visitor ->
21: Visitor -> Ana-Sayfa
22: Visitor ->
23: Visitor ->
24: Visitor -> Statistics
25: Visitor ->
26: Visitor -> Ana-Sayfa
27: Visitor -> Ana-Sayfa
28: Visitor ->
29: Visitor -> Stories_Archive
30: Visitor -> Ana-Sayfa
31: Visitor ->
32: Visitor -> Ana-Sayfa
33: Visitor -> News
34: Visitor ->
35: Visitor ->
36: Visitor -> Ana-Sayfa
37: Visitor -> Stories_Archive
38: Visitor ->
39: Visitor -> Stories_Archive
40: Visitor -> Stories_Archive
41: Visitor ->
42: Visitor ->
43: Visitor -> Submit_News
44: Visitor -> Ana-Sayfa
45: Visitor ->
46: Visitor ->
47: Visitor -> Submit_News
48: Visitor -> Stories_Archive
49: Visitor -> News
50: Visitor -> Ana-Sayfa
51: Visitor ->
52: Visitor -> Ana-Sayfa
53: Visitor -> News
54: Visitor -> News
55: Visitor ->
56: Visitor ->
57: Visitor -> Ana-Sayfa
58: Visitor ->
59: Visitor -> Surveys
60: Visitor -> Surveys
61: Visitor -> Stories_Archive
62: Visitor ->
63: Visitor -> Surveys
64: Visitor -> Ana-Sayfa
65: Visitor ->
66: Visitor -> News
67: Visitor -> Your_Account
68: Visitor -> Surveys
69: Visitor ->
70: Visitor ->
71: Visitor -> Stories_Archive
72: Visitor -> Ana-Sayfa
73: Visitor -> Ana-Sayfa
74: Visitor -> News
75: Visitor ->
76: Visitor -> Ana-Sayfa
77: Visitor -> News
78: Visitor -> News
79: Visitor -> News
80: Visitor -> News
81: Visitor ->
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

TRİLEÇE TATLISI

Son ayların çok konuşulan tatlısı.....



Trileçe tatlısını ben de denedim.....

Çok güzel oldu...Tavsiye ederim...Deneyin... Tarif: 5adet yumurta 6kaşık toz şeker 10 dak mikserde çırpılacak.7 kaşık un ı paket kabartma tozu 1 paket vanilya elenerek yumurta şeker karışımına yavaş yavaş tahta kaşık veya spatula ile karıştırarak ilave edilir...dikdörtgen borcam yağlanıp,hafif un serpilir.Pandispanya hamuru dökülür...Hava kabarcıklarını yok etmek için hafifçe tezgah üzerine tıklatılır...170 derece fırında kürdan testi yapılarak pandispanya pişirilir...Fırından çıkan pandispanya soğutulur ters çevrilir tekrar dik dörtgen borcama koyulur....Kürdanla pek çok delikler açın....

Kreması için: 3bardak süt 1 bardak şeker karıştırılır...Şeker eriyinceye kadar çok az kaynatılır...Ocaktan alınır içine 1 paket krema koyulur karıştırılır ılıyınca yavaş yavaş azar azar borcamdaki soğumuş bandispanyaya dökülür...Pandispanya bu sütü içine çekecek ve kabaracaktır....2 saat sonra bir paket kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp buz dolabında biraz bekletip ıslatılmış kekin üzerine sürün...bir miktar krem şantiyi üzerine süs yapmak için ayırın...

Şanti üzerine de bir paket karamel sos yavaş yavaş dökün... Üzerinede artan krem şanti ile çizgiler ve kürdanla çizikler atın....Buz dalabında bir gece dinlensin kesip servis yapın ....Buz dolabında durdukça dahada lezzetleniyor...AFİYET OLSUN

 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Tatlılar
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Tatlılar:
KUPTA İRMİK TATLISI

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 3


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri