Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor ->
02: Visitor -> Submit_News
03: Visitor -> News
04: Visitor -> News
05: Visitor -> News
06: Visitor -> News
07: Visitor -> Your_Account
08: Visitor -> News
09: Visitor -> News
10: Visitor -> News
11: Visitor -> News
12: Visitor -> Search
13: Visitor -> Ana-Sayfa
14: Visitor ->
15: Visitor ->
16: Visitor -> News
17: Visitor -> Recommend_Us
18: Visitor -> Ana-Sayfa
19: Visitor -> Stories_Archive
20: Visitor -> Ana-Sayfa
21: Visitor ->
22: Visitor ->
23: Visitor -> Ana-Sayfa
24: Visitor -> News
25: Visitor -> News
26: Visitor ->
27: Visitor ->
28: Visitor ->
29: Visitor -> Ana-Sayfa
30: Visitor -> Stories_Archive
31: Visitor -> Ana-Sayfa
32: Visitor -> Surveys
33: Visitor -> Stories_Archive
34: Visitor ->
35: Visitor -> Stories_Archive
36: Visitor -> News
37: Visitor -> News
38: Visitor ->
39: Visitor -> News
40: Visitor -> Stories_Archive
41: Visitor -> News
42: Visitor -> News
43: Visitor -> Journal
44: Visitor -> Search
45: Visitor -> Stories_Archive
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

KARNIYARIK

Patlıcanın en güzel ve lezzetli hali.....



Servis yapılırken yanına pilav veya makarna ve cacık kesinlikle tavsiyemdir.....

Ben 3 adet patlıcandan yaptım.Siz kişi sayısına göre yapabilirsiniz....

Önce patlıcanlar yıkanıp sapları biraz kısaltıp alacalı soyup ortadan çizik atılır tuzlu suda 15 veya 20 dak bekletilir.Bu arada içi hazırlanır.

Patlıcanlar suları sıkılıp,kağıt havlu ile kurutulup yağda kızartılır. Kızaran patlıcanların ortası açılıp iç malzeme ile doldurulur.

Domatesli sos hazırlanır patlıcanlerın kenarından tencereye boşaltılır.Bir su bardağı su da tencerenin kenarından ilave edilir.Tencerenin kapağı kapatılır bir taşım kaynatılır.

NOT:Fırın kabına hazırlayıp fırında pişirirseniz karnıyarığınız dahada lezzetli olur.
Malzemeler :
3 adet orta boy patlıcan
1 çorba kaşığı tuz (patlıcanları suda bekletmek için)
1 çay bardağı sıvıyağ (patlıcanları kızartmak için)
1 orta boy soğan (doğranmış)
1 diş sarımsak
150 gr. kıyma
2 adet ortaboy domates
bir tutam maydanoz,
tuz, karabiber,
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı salça
AFİYET OLSUN.Pilav ve cacığıda siz bildiğiniz gibi yapın.

 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Yemekler
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Yemekler:
FIRINDA PATATESLİ SOSLU TAVUK

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 2


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri