Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
 Visitors:
01: Visitor -> Ana-Sayfa
02: Visitor -> News
03: Visitor -> Your_Account
04: Visitor -> Ana-Sayfa
05: Visitor ->
06: Visitor -> Ana-Sayfa
07: Visitor ->
08: Visitor -> Stories_Archive
09: Visitor -> Stories_Archive
10: Visitor -> News
11: Visitor -> News
12: Visitor -> News
13: Visitor -> News
14: Visitor -> News
15: Visitor -> News
16: Visitor -> News
17: Visitor -> News
18: Visitor -> News
19: Visitor -> News
20: Visitor -> News
21: Visitor ->
22: Visitor -> Stories_Archive
23: Visitor -> Stories_Archive
24: Visitor -> Stories_Archive
25: Visitor -> Ana-Sayfa
26: Visitor -> Stories_Archive
27: Visitor -> Stories_Archive
28: Visitor -> Ana-Sayfa
29: Visitor -> Ana-Sayfa
30: Visitor -> Ana-Sayfa
31: Visitor -> News
32: Visitor ->
33: Visitor ->
34: Visitor ->
35: Visitor -> Surveys
36: Visitor -> News
37: Visitor -> News
38: Visitor ->
39: Visitor -> Stories_Archive
40: Visitor -> Stories_Archive
41: Visitor ->
42: Visitor -> Your_Account
43: Visitor ->
44: Visitor ->
45: Visitor ->
46: Visitor -> News
47: Visitor -> Stories_Archive
48: Visitor ->
49: Visitor ->
50: Visitor -> Ana-Sayfa
51: Visitor -> News
52: Visitor -> News
53: Visitor ->
54: Visitor -> Stories_Archive
55: Visitor ->
56: Visitor -> Stories_Archive
57: Visitor -> News
58: Visitor ->
59: Visitor -> Recommend_Us
60: Visitor -> News
61: Visitor -> Ana-Sayfa
62: Visitor -> Stories_Archive
63: Visitor -> News
64: Visitor -> Ana-Sayfa
65: Visitor -> Recommend_Us
66: Visitor -> Surveys
67: Visitor -> Surveys
68: Visitor -> Surveys
69: Visitor -> Ana-Sayfa
70: Visitor ->
71: Visitor -> News
72: Visitor ->
73: Visitor -> News
74: Visitor -> News
75: Visitor -> News
76: Visitor -> News
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

ZEYTİNYAĞLI TAZE BAKLA

Severmisiniz ? sevmezmisiniz ? Sevmeyen çoktur.Ben senede bir yada iki defa pişiririm.



Malzemeler:
1 kg. taze bakla
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 orta boy soğan
1 çorba kaşığı toz şeker
Yarım çorba kaşığı un
1 adet limon
Yarım demet dereotu
Tuz
Yapilisi:
Baklaları yıkayıp kılçıklarını temizleyiniz Zeytinyağını tencereye koyup doğranmış soğanı ilave edip karıştırınız. Bütün veya ortadan kırdığınız baklaları koyup tekrar karıştırınız. Tuz, şeker, yarım limonun suyu, iki su bardağı su koyup baklalar yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Baklaların renginin beyaz olması için yarım çorba kaşığı unu suyla karıştırıp, baklaların üzerine döküp bir iki taşım kaynatıp ateşten alınız. Servis tabağına boşaltıp üzerine dereotu serpip soğutunuz. *Hepsini çiğden, yalnız bir su bardağı su koyarak düdüklü tencerede daha kısa zamanda pişirebilirsiniz. NOT:Bu sefer çok az salça koydum.
Sarımsaklı yoğurt hazırlarken içine de dereotu koydum. Güzel oldu.


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Yemekler
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Yemekler:
FIRINDA PATATESLİ SOSLU TAVUK

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 2


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri