Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
Şu an bu bloğun içeriği yok.
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

PİLAV ÜSTÜ HİNDİ

MUTLU YILLAR



Yeni yılda herkese sağlık mutluluk dilerim
Yılbaşı sofralarının ana yemeği hindi pilav
.Sunumu size kalmış
,ben pilav üstüne hindi etlerini serpiştiriverdim
Kalıba koyarak süsledim.Afiyet olsun. Pilav için 2 su bardağı pirinç ayıklayıp sıcak su ile ıslattım
.1 saat beklettim
.Yıkayıp tencereye2 su bardağı su ve 1 su bardağı hindi suyu koyup bir tatlı kaşığı da tuz ilave edip göz göz oluncaya kadar pişirdim.
üzerine tereyağ kızdırıp gezdirdim
. karabiber koyup yarım saat demlenmesini bekledim.
sonra servise hazırladım.
Hindiyi suyundanda yararlanmak için
soğan tuz karabiber domates ile lezzetlendirip
düdüklüde 1 saat pişirdim.
tabii sığmadıği için ikiye böldüm
SENEMİN özenle süslediği yılbaşı ağacını da görüntülemek istedim


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Pilavlar
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Pilavlar:
PERDE PİLAVI

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 7


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri