Ana Menü
· Ana Sayfa
· Anket
· Yemek Arşivi
· Yemek Gönder
· Yemek Konuları
· Hesabınız
· Siteyi Öner
· Bize Ulaşın  
Tarif Defterim
· Ana Sayfa
· Emirin Sayfası
· Faruğun Sayfası
· Bahçem ve Çiçeklerim
· Aperatifler
· Çorbalar
· Hamur İşleri
· Hobilerim
· Kekler
· Kurabiyeler
· Makarnalar
· Menüler
· Pastalar
· Pilavlar
· İçecekler
· Salatalar
· Tatlılar
· Yemekler
· Özel Günler
Aktif Kullanıcılar
Şu an bu bloğun içeriği yok.
Editör Giriş
Admin Main
Logout
CAUTION! use of this login by non-admins can result in ip banishment.

DİLİM KAYGANASI

mavi_sibel bildirdi: "Okuldan gelince yaptığım en kolay aperatif:)



Malzemeler:

2 adet yumurta
3 dilim bayat ekmek
1 çay kaşıgı tuz
kızartmak için sıvıyağ
YaPıLıŞı:

yumurtalar bir kapta tuz ile cırpılr.Bayat ekmek yumurtaya batırılır.Ve yagda kızartılır .Servise hazır afiyet olsun
not:yanında portakal suyu tavsiye edılır

"


 
 
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Aperatıfler
· Haber gönderen webmaster


En çok okunan haber: Aperatıfler:
GÜZEL KAHVALTI SOFRASI

Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 4


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder


Re: DİLİM KAYGANASI (Puan: 1)
Gönderen: turkuaz Tarih: 16.12.2007 Saat: 12:47
(Kullanıcı Bilgisi | Mesaj Gönder)
bende çok sık yaparım,yanında çay severim.



Re: DİLİM KAYGANASI (Puan: 1)
Gönderen: mavi_sibel Tarih: 16.12.2007 Saat: 15:31
(Kullanıcı Bilgisi | Mesaj Gönder)
tabı cayda guzel olurda yanında ama portakal suyu daha pratik


Lider Medya Tasarım ve Bilişim Teknolojileri